In Geen categorie

Deze week kwamen er z’n 30 geïnteresseerde in het aanbod van Educatief Centrum Oost (EC-O) naar het Javaplantsoen.
Ze werden ontvangen door het administratieteam, die hun gegeven heeft verzameld. Vervolgens konden ze met een kopje thee of koffie naar boven, om daar verspreid over twee lokalen meer informatie te krijgen.
EC-O en partners zoals WPI, Samen Vooruit, ROC TOP en Regio College gaven meer informatie over diverse mogelijkheden zoals opleidingen, deelcertificaten, Amsterdam Werkt en andere trajecten en ondersteuningen.
Met elk van de kandidaten werd een 1-op- 1 gesprek gevoerd om er achter te komen welke wensen, mogelijkheden en behoefte ze hebben, door middel van dit gesprek en een toetsing kunnen we elke kandidaat een aanbod op maat bieden.
De komende weken gaan we aan de slag met de opgehaalde informatie en zullen we het aanbod voor elke kandidaat gaan vormgeven.

Was je niet bij de bijeenkomst op 22 juni, maar wil je wel in september starten?
Vul dan het aanmeldformulier in en laat het weten via info@ec-o.nl dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. Begin september organiseren we opnieuw een bijeenkomst, hierover komt eind augustus meer informatie beschikbaar.

Recommended Posts