Pre- Entree

Deze opleiding wordt aangeboden en betaald door EC-O is samenwerking met diverse partners en verzorgd door docenten van het Regio College Zaandam.

Studenten worden door diverse deskundigen begeleid en studiebenodigdheden zoals boeken en een laptop worden verzorgd.

We vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen daarom bieden opleidingen en stageplekken aan, juist aan mensen die moeilijk aan betaald werk komen, maar die zich graag willen ontwikkelen en willen werken!

Wat houdt de opleiding in?

In dit traject ligt de focus op Nederlands, computervaardigheden en wordt er voor het eerst stage gelopen. Na de Pre-Entree opleiding, van een half jaar, stroom je door naar een Entree opleiding of een mbo2 opleiding Dienstverlening.

De volgende Pre-Entree start begin 2025.

Naast de reguliere lessen bieden wij nog extra lessen en ondersteuning (op maat), onder andere bij het verbeteren van de Nederlandse taal, de computervaardigheden, presentatievaardigheden en nog meer!

Voor de opleiding geldt dat je het leuk moet vinden om met mensen te werken en dat je je zorgzaam, flexibel en gastvrij moet kunnen opstellen. Bij de intake en tijdens de opleiding zullen we kijken waar jouw talenten liggen.