Opleiding mbo2 Dienstverlening

Deze opleiding wordt aangeboden en betaald door EC-O en partners en verzorgd door docenten van het Regio College Zaandam.

Studenten worden door diverse deskundigen begeleid en studiebenodigdheden zoals boeken en een laptop worden verzorgd. Daarnaast bieden we studenten de kans om mee te doen aan diverse trainingen.

Wat houdt de opleiding in en wat kun je ermee?

De opleiding duurt 2 jaar. Het gaat om een beroepsbegeleidende leerweg, bbl opleiding. Je hebt school en loopt stage in Amsterdam (Oost) bij een erkend leerbedrijf. In het tweede jaar maak je een keuze in de richting helpende zorg en welzijn en facilitair medewerker.
Naast de lessen en stage moet je rekenen op het maken van huiswerk. Daarnaast bieden wij extra lessen en ondersteuning (op maat), onder ander bij het verbeteren van de Nederlandse taal, de computervaardigheden, presentatievaardigheden en nog meer!

Met de opleiding facilitair medewerker kun je bijvoorbeeld aan de slag bij de facilitaire dienst van een zorginstelling of een groot bedrijf, maar ook in een hotel, (bedrijfs)restaurant of onderhouds- en schoonmaakbedrijf. Kies je de richting helpende in de zorg dan kun je aan de slag in een verzorgingshuis, een verpleeghuis of een woonvorm voor begeleid wonen, maar ook in de thuiszorg of de kinderopvang.

Voor beide richtingen geld dat je het leuk moet vinden om met mensen te werken en dat je, je zorgzaam flexibel en gastvrij moet kunnen opstellen. Bij de intake en tijdens de opleiding zullen we kijken waar jouw talenten liggen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.