mbo1 Entree opleiding

Deze opleiding wordt aangeboden en betaald door EC-O is samenwerking met diverse partners en verzorgd door docenten van het Regio College Zaandam.

Studenten worden door diverse deskundigen begeleid en studiebenodigdheden zoals boeken en een laptop worden verzorgd.

We vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen daarom bieden opleidingen en stageplekken aan, juist aan mensen die moeilijk aan betaald werk komen, maar die zich graag willen ontwikkelen en willen werken!

Wat houdt de opleiding in?

De opleiding duurt 1 jaar en bereid je voor op een mbo2 opleiding. Het gaat om een beroepsbegeleidende leerweg, bbl opleiding. Je hebt school en loopt stage bij een erkend leerbedrijf in Amsterdam Oost. Verder moet je rekenen op het maken van huiswerk. Naast de reguliere lessen bieden wij extra lessen en ondersteuning (op maat), onder andere bij het verbeteren van de Nederlandse taal, de computervaardigheden, presentatievaardigheden en nog meer!

Voor de opleiding geldt dat je het leuk moet vinden om met mensen te werken en dat je je zorgzaam, flexibel en gastvrij moet kunnen opstellen. Bij de intake en tijdens de opleiding zullen we kijken waar jouw talenten liggen.