Gefeliciteerd Spaarkring Penny Wise

 In Geen categorie, Ondersteuning

Feestelijke gebeurtenis: Spaarkring Penny Wise bij Educatief Centrum Oost sluit de spaarperiode af en iedereen krijgt zijn of haar spaargeld! Goed contact, hecht team, multicultureel, werden genoemd als sterkte punten. Fijn om de rol van voorzitten, boekhouden, geld tellen te rouleren. Bewuster met uitgaven omgaan is de belangrijkste verandering die de deelname aan de spaarkring heeft gebracht.
Dan feest: van het Lief- en Leedfonds is eten gekocht. Wat is dit een leuke groep en wat ga ik jullie missen, Dane, Simon, Mariela en Gloria! Aldus Gabriƫlle Athmer begeleider van deze groep die de training gaf vanuit Cash 2 Grow

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.