In de Waaier, Geen categorie, Partners, Samen Vooruit

WETHOUDER OP BEZOEK

In januari kwam de wethouder Sociale Zaken, Diversiteit en Democratisering, Rutger Groot Wassink, op bezoek in de Waaier.
Hij sprak hier met de initiatiefnemers Firoez Azarhoosh van Samen Vooruit en Nooshi Forozesh van Educatief Centrum Oost en de besturen van deze stichtingen over de ondersteuning en voortgang van deze twee belangrijke projecten in Amsterdam. Dit gesprek was een vervolg op het gesprek dat vier jaar geleden gevoerd werd bij de start van deze initiatieven. De wethouder is blij met de ontwikkelingen die er zijn doorgemaakt en ziet het belang en de waarde van wat Educatief Centrum Oost en Samen Vooruit doen voor mensen die graag (weer) mee willen doen en aan de slag willen in de samenleving.

 

Recommended Posts