In Partners

Educatief Centrum Oost heeft een aantal ruimtes in gebruik in het schoolgebouw de Waaier.
We zijn de Zwerfkei Tijdelijk Beheer en de Gemeente Amsterdam erg dankbaar voor het gebruik van deze locatie.
Omdat de Waaier langdurig buiten gebruik was, moest er in een korte periode veel gedaan worden om de ruimtes gereed te maken voor onze studenten.

Met veel hulp is het gelukt de lokalen, kantoren, kantine, de aula en onze huiskamer in te richten voor de start van het lesjaar.
We willen De Lokatie, Indische Buurtschool, De Omslag, Het Blauwe Huis en ROC Top ontzettend bedanken voor het doneren van tafels, stoelen, kasten, meubels en nog veel meer. Ook dank voor de huisraad die we uit ons netwerk hebben mogen ontvangen.

Natuurlijk willen we ook ons team en vrijwilligers hartelijk danken voor al hun inzet, er werd schoongemaakt, getransporteerd, geschouwd, geklust, verhuisd, geïnstalleerd, vormgegeven, geadministreerd, gecommuniceerd en georganiseerd zodat we de studenten een fijne plek konden bieden.

Recent Posts