In Stage

Solange bij Go West

Solange volgt de opleiding Dienstverlening mbo2 en zit in het tweede en tevens laatste jaar van haar opleiding. Ze loopt stage bij Gebouw West (Go West).
We vroegen haar wat ze heeft geleerd, wat ze al kan, waar ze goed in is en wat ze nog wil oefenen.

Ik heb veel geleerd over de catering bijvoorbeeld hoe je een brood kan afbakken, hoe kan je de snijmachine gebruikt en hoe ik een salade kan klaarmaken voor de lunch. Ik kan nu al veel verschillende apparaten gebruiken, salade maken, het buffet klaarzetten en croissants, snacks en brood afbakken.
Ik vind het leuk en kan goed met mensen omgaan. Ik kan goed samenwerken met mijn collega’s en de klanten. Ik wil graag oefenen met lezen en mijn Nederlands verbeteren. Ook wil ik oefenen om verschillende soorten salades te kunnen maken. Ik wil graag nog meer leren en beleven op het gebied van catering.

Recent Posts