In Stage

Brigitte bij Hotel Casa.

Brigitte volgt de opleiding Dienstverlening mbo2 van De Meevaart en zit in het tweede en tevens laatste jaar van haar opleiding. Ze loopt stage bij Hotel Casa.
We vroegen haar welke werkzaamheden zij verricht, wat zij het leukste vindt aan haar stage, en wat zij na haar studie wilt gaan doen.
Bij Hotel Casa loop ik stage als facilitair medewerker. De werkzaamheden die ik onder andere verricht zijn de voorraad opnemen van het linnen, voorraad bestellen voor de kantine, en ik ontvang de goederen in het magazijn. Ook heb ik de  zorg over bedrijfskleding van de medewerkers. Ik zorg er voor dat alle kleding op orde is en netjes blijft. Op deze foto ben ik bezig met het verwijderen van vlekken van het tapijt.
Het leukste aan mijn stage vind ik mijn collega’s waar ik heel leuk en goed mee kan samenwerken.

Ik hoop straks na mijn studie te kunnen blijven werken bij Hotel Casa.

Recent Posts