In Geen categorie

Vandaag waren de studenten van de Derde leerweg: Individuele Basiszorg Verlenen voor de eerste les bij EC-O.
Op deze eerste lesdag hebben ze informatie gekregen over wat EC-O biedt en hebben ze een rugzak en laptop uitgereikt gekregen.
De focus lag vandaag op stage lopen, daarom hebben ze een training presenteren en solliciteren gekregen van kunstenaarscollectief SPACE en met stagecoördinator Edwin hebben de studenten doorgenomen waar ze stage gaan lopen en wie al een kennismakingsgesprek/sollicitatie hebben gehad bij het stagebedrijf. Ter voorbereiding op de stage zijn ze vorige maand al bij Cordaan Berkenstede in Diemen langs geweest. We sloten deze eerste lesdag af met een gezamenlijke lunch.

We wensen de studenten veel succes en plezier tijdens de opleiding en stage!

Recent Posts