In Geen categorie

Het Nederlands Philharmonisch Orkest had de eerstejaars studenten mbo2 uitgenodigd om kijkje te nemen bij de repetities in de NedPhO-Koepel. Op twee meter afstand konden ze het orkest horen en zien spelen en daarna was er ruimte om met de muzikanten in gesprek te gaan en vragen te stellen. Een hele bijzondere ervaring.

Als kers op de taart werden de studenten en het EC-O team ook uitgenodigd voor het concert van Harriet Krijgh en Roberto González-Monjas met Schumann en Beethoven 5 in het Concertgebouw. Veel studenten hadden nog nooit een live uitvoering van een klassiek concert gehoord en waren nog nooit in het Concertgebouw geweest. Het was een heerlijke avond met prachtige muziek. Bedankt Nederlands Philharmonisch Orkest!

Quote van een student:
” Ik heb nog nooit zo iets mee gemaakt.

     
.

Recent Posts