In Ondersteuning, Stage
Mijn naam is Ewura Pinkrah. Ik ben afkomstig uit Ghana. Ik volg de pre-entree opleiding.
Ik wil dat mijn Nederlands beter wordt en dat ik meer computervaardigheden krijg. Ik krijg ook extra lessen op woensdag en vrijdag van Sagenn. Ik ben heel gemotiveerd om dat te leren.
Mijn droom is in een ziekenhuis of in de zorg te werken.
Ik volg een stage in buurthuis Archipel, op het Makassarplein. Er zijn daar lieve mensen zoals Shazia en Yasmine. Ik ben gastvrouw. Ik heb verschillende taken: het eten klaarzetten van oude mensen die dat komen ophalen, koffie zetten en uitserveren, de keuken schoonmaken. Het is niet moeilijk en wel leuk om te doen.
Mijn mooiste opdracht was een kookworkshop voor mensen van het Nederlands Philharmonisch Orkest te verzorgen.
Ik heb ingrediënten ingekocht en heb samen met 10 mensen Ghanese gerechten gemaakt.
Ik zei wel: Vandaag ben ik de chef!
Recent Posts