In Geen categorie
Vorige week namen 9  studenten van de mbo2-opleiding medewerker (financiële) administratie, na verlening eindelijk hun welverdiende diploma in ontvangst!
We zijn supertrots op de inzet en flexibiliteit die deze doorzetters hebben getoond om de opleiding goed af te ronden.
Want deze groep heeft het niet makkelijk gehad en is een aantal keer met ons mee verhuisd.
Ze hebben les gehad op veel verschillende plekken: van de stayoke, de gymzaal van de IB School, via IRRE, naar de Waaier, de Buurtkantine en nu op de Fahrenheitstraat. Naast deze verhuizingen, hebben ze ook enkele online lessen gevolgd ivm de lockdown. Daarnaast hebben ze les gehad van verschillende docenten van ROC TOP.
Het was soms een moeilijke weg om de opleiding af te ronden maar de studenten hebben veel steun aan elkaar, de docenten en het EC-O team gehad. Twee van de afgestudeerden hebben ook al een baan gekregen bij het bedrijf waar ze stage hebben gelopen.
Het harde werken van de administratie-studenten is beloond en zij hebben een prachtige diploma-uitreiking gehad.
Bij deze feestelijke diploma-uitreiking hebben onze stagiaires aan alle details gedacht. Van versiering en lekker eten tot aan plantjes en een goodiebag alles was tot in de puntjes geregeld. Voor de afgestudeerden die meedoen aan de ramadan, was er de mogelijkheid om de lekkere hapjes mee naar huis te nemen om het in de avond te kunnen proeven.
Recent Posts