In de Waaier, Ondersteuning, Partners, Stage

Op 5 april kwamen ongeveer 20 geïnteresseerde langs voor een informatie- en intakeochtend. We kwamen bij elkaar in de Waaier, hier werden de kandidaten welkom geheten.
Vervolgens kregen ze meer informatie over de opleidingen van ROC Top en Regio College Zaandam.
En meer informatie over de stage en extra ondersteuning en trainingen die EC-O bied. De vertrouwenspersonen van Samen Vooruit vertelde welke ondersteuning ze bieden. Sagènn heeft verteld over de extra Nederlandse lessen die ze na de meivakantie ook aan de toekomstige studenten van EC-0O zullen bieden als voorbereiding op de start van het traject in september.

Daarna hebben de kandidaten intake toetsen voor rekenen een taal gedaan en gesprekken gevoerd om ingedeeld te kunnen worden voor en mbo1 of mbo2 opleiding. Met kandidaten waar na de intake twijfel was op welk niveau ze het beste kunnen starten is een talenttoets afgenomen. Dit is een extra toets die uitgebreider kan laten zien wat het beste bij je past!

Heb je de intake gemist en zou jij in september willen starten met een traject bij EC-O?
Meld je dan aan via dit formulier.
Op 14 juni is de laatste intake voor de start van de opleiding in september!

Recent Posts