In Geen categorie

Gister kwamen z’n 20 geïnteresseerde in het aanbod van Educatief Centrum Oost (EC-O) naar de kennismaking en intake.
Ze werden ontvangen door het administratieteam, die hun gegeven heeft verzameld. Vervolgens konden ze naar boven, waar ze ontvangen werden en daar informatie kregen van EC-O en partners zoals WPI, Samen Vooruit, de Vrijwilligersacademie Amsterdam, ROC TOP en Regio College. Zij gaven meer informatie over diverse mogelijkheden zoals opleidingen, deelcertificaten, vertrouwenspersonen, Amsterdam Werkt en andere trajecten en ondersteuningen.
Daarna hebben de kandidaten en toets gedaan om hun kennis en niveau te testen en met elk van hen werd een 1-op- 1 gesprek gevoerd. Dit alles om er achter te komen welke wensen, mogelijkheden en behoefte de kandidaten hebben, zodat we elke kandidaat een aanbod op maat kunnen bieden.
We gaan meteen aan de slag met de opgehaalde informatie en zullen zo het aanbod voor elke kandidaat gaan vormgeven. Zodat we de kandidaten zo snel mogelijk kunnen laten weten of en wanneer ze kunnen starten.

Recent Posts