In Geen categorie

Sinds deze maand is Stichting Educatief Centrum Oost (EC-O) een feit, samen met diverse partners bieden we ondersteuning, bij persoonlijke ontwikkeling, opleiding en stage aan volwassen die zich willen ontwikkelen en graag aan het werk willen gaan.

Bestuur
Radjesh Bahorie >> penningmeester/secretaris
Roelien Timmerman >>voorzitter

Organisatie
EC-O werkt met een klein gedreven team van freelancers en vrijwilligers:

Alexander van Daalen >> website en vormgeving
Aranka van der Zee >> studentenadministratie
Firoez Azarhoosh >> strategisch adviseur
Hannah Goeman Borgesius>> projectondersteuning en communicatie
Jim Bell >> techniek
Nooshi Forozesh >> directeur

Totstandkoming 
De oprichting van Stichting Educatief Centrum Oost (EC-O) komt voort uit het leerwerkbedrijf van Stichting Meevaart, waar in samenwerking met diverse partners de afgelopen jaren diverse mbo opleidingen en stageplekken zijn geboden aan volwassenen. Dit project heeft zich de afgelopen jaren verder ontwikkeld en dit heeft geresulteerd in de oprichting van EC-O. Stichting Meevaart blijft als erkend leerwerkbedrijf werkervaring en stageplaatsen voor buurtbewoners aanbieden. Meer weten? www.meevaart.nl

Stichting EC-O biedt in samenwerking met diverse partners opleidingen, stage en ondersteuning voor volwassen die zich willen ontwikkelen en graag aan het werk willen. In september starten er nieuwe studenten en opleidingen en stromen de huidige studenten door naar hun tweede jaar  of sluiten ze hun opleiding af met een diploma. Meer weten? Kijk op deze website of neem contact op via info@ec-o.nl

 

 

Recent Posts